Gott Nytt År 2022


Nu är sista timman av 2021 här. Det har varit ett tufft år och vi avslutar med sjukstuga här hemma. December har inneburit feber, hosta och halsont för familjen och nu är jag sist ut att känna mig krasslig. Tester har tagits och provsvar inväntas. Hundarna ligger och slappar i soffan, men rör sig oroligt så fort det smäller ute.

Jag kommer att se tillbaka på 2021 som året med ovanligt många prövningar. Många runt omkring mig säger samma sak. Själva har vi haft en fuktskada i huset, så vi startade året med en omfattande renovering av källaren. Det är fortfarande inte helt färdigt där nere. Jag har haft ett smärtsamt diskbråck som har krånglat sedan i februari. Det har gjort att jag inte har kunnat träna lika mycket som jag hade velat och dessutom gjort mig rejält deppig emellanåt. Pandemin har självklart ställt till det även för oss och min man och hans kompanjon har fått slita hårt för att företaget ska överleva. 

Året har naturligtvis också bjudit på fina upplevelser. Vi har exempelvis vandrat på för oss nya platser. Jag och dottern fick en härlig vecka på Öland tillsammans med min mamma och syster med familj. I augusti konfirmerades vår dotter och den helgen bjöd på ett härligt väder, så vi kunde ha ett stort kalas i trädgården för släkt och vänner.

Nu ser vi fram mot ett nytt 2022 där vi redan nu vet att vissa spännande förändringar väntas oss. Jag vill skicka med ett bibelord på vägen som betyder mycket för mig:

Jeremia 29:11-13

”Jag vet vilka tankar jag har för er,  säger Herren, nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att ge er en framtid och ett hopp. Ni skall kalla på mig och komma och be till mig, och jag skall höra er. Ni skall söka mig, och ni skall också finna mig om ni söker mig av hela ert hjärta.”

Kära vänner, tack för att ni tittar in här på bloggen ibland och söker efter recept och annat. Jag önskar er ett riktigt gott nytt välsignat år! Sköt om er!