Hoppa till innehåll
SaraJohanna

SaraJohanna

mitt i verkligheten

  • Hem
  • Recept
    • Bakning
    • Fisk
    • Kött
    • Kyckling
    • Övrigt
    • Påsk
    • Pasta
    • Soppa
    • Advent och jul
    • Vego
  • Bilder
    • Inspiration
  • Tankar om livet
  • Tips från bokmalen
  • Tips från kocken
  • Om
Publicerat 17 januari, 201421 november, 2014 av Johanna Baronowsky

Apelsinklyftor med kardemummagrädde

Vill du enkelt och snabbt fixa en smarrig vinterdessert?

Servera då apelsinklyftor med vispgrädde som du vispat fluffig med lite kardemumma och vaniljsocker. Hur gott och fräscht som helst. Apelsinklyftorna skär du med en riktigt vass kniv.

KategorierAdvent och jul, Tips från kocken

Inläggsnavigering

Föregående inläggFöregående Varför är apelsiner så nyttiga?
Nästa inläggNästa Boktips

Sök

  • Advent och jul
  • Bakning
  • Bilder
  • Fisk
  • Inspiration
  • Kött
  • Kyckling
  • Övrigt
  • Påsk
  • Pasta
  • Recept
  • Soppa
  • Tankar om livet
  • Tips från bokmalen
  • Tips från kocken
  • Tips på veckomatsedel
  • Vego

Senaste inläggen

  • Boktips
  • Boktips
  • Veckomatsedel 6
  • Tulpaner
  • Vandring runt Öresjö
Drivs med WordPress