Johannas tacopaj

En smaskig paj som passar alla taco-älskare!

Ca 4 port

Pajdeg:
2 dl vetemjöl
100 g rumsvarmt smör
2 msk vatten

Fyllning:
400 g nötfärs
1 påse taco kryddmix
Vatten
1 gul lök
1 brk creme fraiche paprika och chili
2 tomater
2 dl riven ost

Pajdeg:
Blanda mjöl och smör, gärna i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta ihop degen. Tryck ut degen i en pajform och ställ in den i kylskåpet en liten stund. Nagga skalet med en gaffel och förgrädda det mitt i ugnen i 225 grader, 10-15 minuter.

Fyllning:
Stek nötfärs och finhckad lök med kryddmix och vatten enligt anvisningarna på påsen.

Fyll sedan pajskalet med köttfärsen och bred över creme fraiche. Skiva tomaterna i tunna skivor och lägg dem ovanpå. Strö sedan riven ost över. Grädda pajen i ugnen ca 15 minuter tills osten har fått fin färg.

Servera gärna med tacochips, jalapeno och ananas samt med färska grönsaker som t.ex. sallad, gurka, majs och paprika.