Boktips

jun
2021
18

Skapad av under Tips från bokmalen


Till dig som letar efter sommarens romantiska feelgoodläsning är böckerna om familjen Familjen Bergendahl av Camilla Davidsson ett riktigt soligt tips!

Den första boken heter ”Liten tvåa med potential” och där får vi möta dottern Sofia. Hon har precis köpt en lägenhet på Östermalm i Stockholm. Hon satsar allt på karriären och har en pojkvän som hon tror snart ska fria till henne. Men är hon lycklig? Och vet hon verkligen vad hon vill med livet – egentligen? När hon anlitar en snickare för att renovera lägenheten händer det saker som rör om i grytan för Sofia.

Den andra boken heter ”I fikonträdets skugga” och i den får vi istället följa mamma Susanne som har blivit lämnad av sin man efter många års äktenskap. Susanne har varit hemmafru och tagit hand om de två döttrarna, men nu måste hon skapa sig ett nytt liv. Boken utspelar sig på Gotland.

Den tredje boken heter ”Under samma himmel” och är en uppföljare till ”I fikonträdets skugga”.  Här får vi läsa vidare om Susanne. Bokserien handlar om vad som gör oss lyckliga och vad som är viktigt i livet.