Just nu är jag rädd för…..

maj
2013
19

Skapad av under Tankar om livet

Om jag bortser från de där vanliga, stora sakerna som jag alltid är rädd för och oroar mig för, som t.ex. att något ont ska hända barnen, eller att huset ska börja brinna, så är jag just nu rädd för….

…att jag ska glömma något den här veckan som är fullspäckad av föräldramöte, skolutflykter med tillhörande matsäckar, PRAO, hårklippning, klassresa, makens spelningar och släktingars födelsedagar.

…att det inte ska bli fint väder i sommar. Det är så mycket som hänger på vädret.

…att jag ska förväxla mitt vårtmedel med mina ögondroppar. Aj,aj.

…häxan i min barndoms återkommande mardrömmar. Hon var inte trevlig.

…att mördarsniglar ska invadera trädgården och äta upp allt det fina vi har. Har minsann hört att det går mördarsniglar lösa. Hua!

…att häcken som jag klippte ner i höstas inte ska växa upp och bli fin igen. Tycker inte om insynen. (Dessutom tjatar grannen om att jag tog för mycket, men jag hävdar att det måste om man ska få bort allt det risiga. Och nu vill jag ha rätt.)

I-landsproblem? Ja visst! Men ibland är det svårt att sluta oroa sig… Vad är du rädd för just nu?