Hoppa till innehåll
SaraJohanna

SaraJohanna

mitt i verkligheten

  • Hem
  • Recept
    • Bakning
    • Fisk
    • Kött
    • Kyckling
    • Övrigt
    • Påsk
    • Pasta
    • Soppa
    • Advent och jul
    • Vego
  • Bilder
    • Inspiration
  • Tankar om livet
  • Tips från bokmalen
  • Tips från kocken
  • Om
Publicerat 4 april, 201518 april, 2015 av Johanna Baronowsky

Guldgula påskägg

(null)
För att få en riktigt gul fin färg på äggen kan man koka dem tillsammans med skalet från en gul lök. Man kan även använda skalet från röd lök och säkert många andra växter och grönsaker. Prova dig fram!

(null)

KategorierPåsk, Tips från kocken

Inläggsnavigering

Föregående inläggFöregående Månskenspromenad
Nästa inläggNästa Boktips

Sök

  • Advent och jul
  • Bakning
  • Bilder
  • Fisk
  • Inspiration
  • Kött
  • Kyckling
  • Övrigt
  • Påsk
  • Pasta
  • Recept
  • Soppa
  • Tankar om livet
  • Tips från bokmalen
  • Tips från kocken
  • Tips på veckomatsedel
  • Vego

Senaste inläggen

  • Vårlökar
  • Boktips
  • Boktips
  • Våren
  • Boktips
Drivs med WordPress