God Jul

Dec
2018
21

Skapad av under Bilder, Tankar om livet


Det här året har jag inte varit speciellt aktiv här på bloggen.

För ett år sedan tog jag ett dumdristigt men modigt beslut att säga upp min fasta kocktjänst, pga att jag behövde en förändring i livet. Istället vikarierar jag nu som barnskötare på heltid och trivs bra med det. Men med långa arbetsdagar, mindre matlagning på jobbet, två hundar och en kaninuppfödning blir det inte lika mycket inspiration och tid till blogginlägg. Men här finns ju fortfarande en skatt av goda och lättlagade matrecept som passar vanliga människor till både vardag och fest. Glöm heller inte bort ”Tips från bokmalen”. Här finns massor av tips på böcker som passar under julhelgen. Nu har jag en härlig ledighet framför mig med min familj. Vi ska ta det lugnt, äta god mat, läsa böcker, titta på film och gå långa skogspromenader med hundarna. Jag önskar Er en riktigt skön och härlig jul – ta hand om Er! Kram